Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
DÖDER 2017-2018 ilk delegasyonu yapıldı
Denizci Öğrenciler Derneği 2017 – 2018 faaliyet dönemi ilk delegasyon toplantısını İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi.

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2017 – 2018 faaliyet dönemi ilk delegasyon toplantısını 8 Ekim Pazar günü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR'ın açılış konuşmasını yaptığı ve 250 denizci öğrencinin katılımıyla İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirdi.



Piri Reis Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi denizci öğrencileri ilk delegasyonda bir araya geldiler.

Delegasyon, Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR’ın konuşmasından sonra daha önce Denizci Öğrenciler Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiş isimlerin DÖDER hakkındaki düşüncelerini paylaştığı video ile devam etti.

2016 - 2017 Faaliyet Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Cihat AĞCABAŞOĞLU ilk delegasyon toplantısına katılanlar arasındaydı. Can SERBEST; derneğin doğuşundan bu günlere kadar uzanan gelişmesini ve derneğin hangi amaçları üstlendiğinden bahsetti.

Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Şüheda KAYA Derneği tanıtan sunumu gerçekleştirdikten sonra, Denetleme Kurulu Başkanı Burçin GÜDEN gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ve Sosyal Etkinlik Komisyonu hakkında bilgi verdi.

Denetleme Kurulu Üyesi Dilara AKSU, Denizci Öğrenciler Derneği’nin daha önceki yıllarda çıkartmış olduğu ve bir süre ara verilen ‘Denizden’ dergisinin teknolojik ve inovatif gelişmelerden dolayı e-dergi formatında çıkartılacağından bahsetti.

Yönetim Kurulu Üyesi Onur YILDIZ Eğitim ve Seminer Komisyonu hakkında dinleyicileri bilgilendirdikten sonra Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Adile BALCAN son bir yıllık Faaliyet Raporu’nu konuşmacılara aktardı.

Denizci Öğrenciler Derneği’nin İstanbul dışındaki okullar ile iletişimini kuvvetlendirmek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği ‘Türkiye Turnesi’ hakkında Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet DİNÇDOĞAN bilgi verdi.

Delegasyonun sonlarına yaklaşırken Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR, bu yıl gerçekleştirilecek olan 19. Ulusal Denizkızı Kongresi hakkında denizci öğrencileri bilgilendirdi.

Delegasyonun son konuşmasını ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak ELİTAŞ ‘Biz Olmak Bizimle Olmak’ isimli etkileyici konuşması ile gerçekleştirdi. Burak ELİTAŞ’ın konuşması denizci öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle dinlendi.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan Geleneksel DÖDER Kahvaltısı hakkında da bilgi verildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından delegasyon toplantısı sona erdi.



www.gemipersoneli.com





Eklenme tarihi: 09.10.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÖZKANDEMİR Denizc..
 AKASYA DENİZCİLİK
 RASİM KAPTAN 1 Ge..
 ORSA Tanker İşlet..
 CK Shipping
 ARIF KALKAVAN
 EDO TURİZM
 FEYZ Denizcilik L..
 TAN Tanker
 ELKENZ Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim