Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Dünya feribot işletmecileri İstanbul'da buluşuyor
Dünya feribot işletmecilerini çatısı altında toplayan tek örgüt olan Uluslararası Feribot İşletmecileri Birliği’nin Interferry 34’üncü konferansı bu yıl İstanbul’da düzenleniyor.

14-17 Ekim 2009 tarihleri arasında, İDO’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek “2009 Interferry İstanbul”a, denizcilik alanında söz sahibi 25 ülkeden 215 den fazla işletmeci katılacak.

Uluslararası Feribot İşletmecileri Birliği’nin (Interferry) yaklaşık 30 yılı aşkın tarihinde ilk kez bir Türk yöneticinin, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy’un oybirliği ile başkanlığa seçilmesiyle başlayan süreç, Türkiye’yi denizcilerin buluşma noktası haline getirdi. Interferry’nin Genel Kurulu niteliğindeki konferans, 14-17 Ekim 2009 tarihleri arasında, İDO’nun evsahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek.

Dünya denizcilik sektörüne yön veren şirketlerin üst düzey yöneticilerini İstanbul’da ağırlayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Interferry Başkanı ve İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, “Çeşitli ülkelerin üst düzey şirket yöneticisinin Türkiye gelmesi, ülkemiz açısından gurur kaynağı olduğu kadar, Türkiye’ nin tanıtımı için de bulunmaz bir fırsat yaratmaktadır” dedi.

Bu büyük organizasyonun Türkiye’de gerçekleştirilmesinde, son yıllarda gösterdiği hızlı atılımlarla dünyanın en fazla yolcu taşıyan şirketi haline gelme başarısını gösteren İDO’nun uluslararası saygınlığın önemli rolü olduğuna dikkat çeken Paksoy, 2009 Interferry İstanbul toplantısını, İDO’nun uluslararası düzeyde gördüğü takdirin somut bir kanıtı olarak değerlendirdiğini söyledi.

2009 Interferry Konferansı’nın bu yılki ana teması ‘Zor Zamanlarda Doğru Rotayı Seçmek’. Bu ana başlık altında; başta ekonomik krizin feribot ve deniz taşımacılığı sektöründe yarattığı etkiler, operasyon ve risk yönetimi, petrol fiyatları, çevre sorunları ve yerleşim alanlarına yakın seyir güvenliği ile uluslararası taşımacılık kuralları gibi önemli konular masaya yatırılarak, denizcilik alanında yeni açılımlar değerlendirilecek.

2009 Interferry İstanbul, Türk denizcilik işletmelerinin, sektörün uluslararası temsilcileriyle İstanbul’da biraraya gelme şansına kavuşması açısından da özel önem taşıyor

Interferry Hakkında

INTERFERRY 1976 yılında Uluslararası Deniz Taşımacıları Birliği adıyla yolcu taşımacılığı sektöründe ve bağlı sektörlerde araştırmalar yapmak, bilgi ve gelişmeleri takip etmek, üyeler arası bilgi ve teknolojik değişim ile uluslararası işbirliğini sağlamak amacıyla kuruldu. Birlik adını, 2001 yılında sektördeki küresel gelişmelere uygun olarak INTERFERRY olarak değiştirdi.

Dünyanın 25 ülkesinden 215 denizyolu işletmesinin üye olduğu INTERFERRY, taşımacılık ve bağlı bulunduğu sektörlerde dünyanın önemli kuruluşları arasında yer alıyor. INTERFERRY üyeleri arasında feribot işletmecileri, uluslararası gemi inşa şirketleri ile yan sanayi firmaları yer alıyor. Dünya feribot işletmeciliği alanında düzenleyici kurum konumundaki INTERFERRY, Uluslararası Denizcilik Örgütü IMO ile Avrupa Birliği nezdinde “Danışman” ve “Gözlemci” statüsünde bulunuyor.

Eklenme tarihi: 08.10.2009




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GMARİN
 SELMAR Denizcilik
 HORİZON LTD.
 GÜLCEM Denizcilik..
 RABİA Denizcilik
 ADATEPE denizcili..
 SMARİNE Elektrik
 VEYSEL VARDAL Gem..
 MEFES Denizcilik
 CTM Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim